Værelser

KARENSDAL B & B

komfortabel, central og hyggelig overnatning i Uldum

 

Karensdal er beliggende i Uldum omgivet af eng og marker og med direkte stiforbindelse til Uldum Kær. Idyllisk og fredeligt og alligevel blot ca. 500 m. fra byen. Der er ca. 800 m til købmand, kro og café samt ca. 1 km. til forsamlingshuset.

Vi tilbyder 2 dobbeltværelser/lejligheder hver især med eget bad/toilet og køkken og egen indgang samt parkering lige ved døren. Nemt og bekvemt.

 

Værelserne er indrettet i en tidligere staldbygning. Der er trådløst internet og TV på værelserne. Desuden kaffe og the til fri afbenyttelse.

Køkkenerne udstyret med alt nødvendigt service, gryder, pander, kaffemaskine, elkoger og køleskab. Køkken i lejlighed 1 har en kombiovn samt 2 enkelte kogeplader.

Køkken i lejlighed 2 har komfur samt opvaskemaskine.

 

Et fælles opholdsrum med bl.a. bordtennis, legeredskaber og vaskemaskine adskiller de to lejligheder.

 

Lejlighed 1 har 3 boxmadrasser (heraf 2 i længde 210 cm). Alle i bredde 90 cm. Desuden en sovesofa, der evt. kan indrettes til 2 separate sengepladser. Ialt mulighed for 5 sengepladser i samme rum. Velegnet til en familie.

 

Lejlighed 2 har en dobbelt boxmadras 180x200 cm.. Desuden mulighed for en enkelt ekstra opredning.

 

Der er havemøbler, terrasser m.v.. til fri afbenyttelse, og du kan også låne en grill, liggestol o.s.v.. Spørg endelig!

 

RYGNING ER IKKE TILLADT PÅ VÆRELSERNE. Der må ryges udendørs og her findes askebægre.

Som udgangspunkt kan du heller ikke medtage hund, med mindre du medbringer hundetrailer eller har andre særlige foranstaltninger til formålet. Du skal i så fald oplyse det ved booking.

 

 

 

Klik på billedet for forstørrelse og galleri

Karensdal B & B Fasanvej 15 7171 Uldum tlf. 61995512 mail: info@karensdal-bnb.dk